
Dezerty
Milujete vláčné dezerty, které se doslova rozplývají na jazyku? Přijďte k nám ochutnat poctivého skořicového šneka, tvarožník, perník či makovník. K odpolední kávě nezapomeňte přihodit tmavý nebo světlý muffin a vaše ratolesti jistě potěší sladké linecké kolečko. Chcete poctivou klasiku? V tom případě vás potěší tažený jablečný štrůdl zadělávaný na harrachovském pivu.

Speciální chleby
Máte rádi nové chutě? Pak musíte vyzkoušet naše speciální chleby. Maškův podmáslový chléb vyniká příjemně měkkou a šťavnatou střídou. Díky své jemnosti je ideální v kombinaci s chuťově výraznými pomazánkami, vyzrálými sýry či kvalitními uzeninami.
Superžitný kvasový chléb připravujeme z tradičního kvasu, který mu propůjčuje jedinečnou chuť. Díky tvaru kostky je vhodnou náhražkou tradičního toastového chleba. Žitnošpaldový a ořechový chléb se mohou pochlubit vysokým obsahem vlákniny, minerálů a vitaminů. Mají příjemnou chuť i vůni, a v neposlední řadě rovněž blahodárné účinky na zažívání.

Běžné pečivo
Nedokážete si svůj den představit bez křupavého rohlíku nebo housky? Čerstvé nadýchané pečivo pro vás připravujeme hned několikrát denně. Kromě rohlíků a housek u nás seženete také chutné veky, které jsou perfektní na chlebíčky ke slavnostnímu pohoštění.

Tmavé pečivo
Chutnají vám klasické housky, ale občas toužíte po změně? Maškovo pekařství vám nabízí široký sortiment tmavého pečiva, především pak vícezrnné rohlíky, celozrnné bagety a kornspitz. Poctivé tmavé barvy dosahujeme výhradně přírodním způsobem bez použití barviv a dalších zbytečných látek. Tmavé pečivo tak obsahuje jen kvalitní suroviny bohaté na vlákninu, vitamíny a minerály.

Kvasové chleby
Na poctivém kvasovém chlebu si zakládáme a moc dobře víme, že do něj patří jen mouka, přírodní kvas, sůl a kmín. Neméně důležitá je správná technika pečení a láska k řemeslu. Malé a velké kulaté chleby, krájený chléb i chlebové šišky u nás proto seženete vždy čerstvé s měkkou střídou a vypečenou kůrkou.
Díky špičkově prokvašenému žitu je Maškův chléb krásně propečený a přitom měkký a nadýchaný. Třístupňové kvašení, dlouhé, kontrolované kynutí a následné chlazení těsta nám umožňuje upéct tradiční chléb v moderním hávu. Hledáte u pečiva především trvanlivost? Maškův kvasový chléb si i po několika dnech zachovává stejnou chuť i vůni. Celý týden vydrží krásně měkký a nezačne plesnivět. A pokud budete chléb pokládat na linku střídou dolů, nebude vám ani okorávat.